joi, 13 august 2015


 Gastronomia italiană este renumită nu doar pentru produsele sale caracteristice (paste, legume, risotto, pizza, supe cremă etc.), ci, mai ales, pentru savoarea și rafinamentul preparatelor care folosesc în mare parte numai ingrediente naturale. Rețetele sunt prezentate de la aperitive, trecând prin felul întâi și felul principal, pentru a ajunge apoi la salate, legume și deserturi.


 Vegetalele și plantele aromatice, sălbatice sau cultivate, legumele, cerealele, fructele și produsele pădurii (ciuperci, trufe și chiar flori) toate aceste ingrediente sunt inima bucătăriei italiene. Astăzi, când un număr tot mai mare de persoane se îndreaptă către dietele vegetariene, această carte devine indispensabilă în bucătărie. 100 de rețete minunate, savuroase și sănătoase.

Sunteți încă în căutarea unui mic dejun rapid, a unei gustări sățioase sau a unui concentrat de vitamine și minerale? Smoothies-urile și sucurile naturale sunt alegerea ideală! Realizate nu numai din fructe, ci și din legume sau amestecuri de fructe și legume, aceste băuturi pot fi lejere sau bogate, în funcție de nevoile dumneavoastră dietetice

Niciun comentariu: