marți, 18 august 2015

  

Enciclopedia completă a frumuseţii este un ghid preţios pentru femei. Cuprinde tratamente, terapii naturale, reţete de măşti cosmetice, exerciţii pentru întreţinere, diete, tehnici de masaj şi multe altele. Include informaţii preţioase despre machiaj, îngrijirea tenului, a unghiilor şi a părului însoţite de fotografii, instrucţiuni simple şi soluţii pentru toate problemele dumneavoastră.

 Care dintre noi, în momentul în care simte o durere puternică sau se vede confruntat cu un fenomen cutanat, nu ar vrea cât mai repede să înţeleagă ce i se întâmplă? Cu toţii am fost măcar o dată victimele unui lumbago, ale unei pirderi de voce ori ale unui torticolis. Cum să procedăm în asemenea situaţii pentru a calma durerea sau pentru a nu lăsa boala să avanseze? Ghidul simptomelor răspunde întrebărilor dumneavoastră, vă sugerează modalităţi prin care să puteţi stabili o primă evaluare şi să aplicaţi îngrijirile de urgenţă în aşteptarea diagnosticului dat de medic, întotdeauna indispensabil. Elaborat sub controlul personalităţilor medicale eminente, ghidul permite publicului larg să înţeleagă mai bine bolile obişnuite fără să-şi piardă cumpătul sau fără să aibă reacţii nedorite. Ghidul simptomelor nu trebuie să lipsească din nicio casă!




O carte extraordinar de utilă, mai ales în familiile cu copii, ea nu ar trebui să lipsească din nicio locuinţă.


Această carte vă va ajuta să faceţi singuri faţă rănilor sau bolilor şi vă sfătuieşte când şi dacă aveţi nevoie de ajutor specializat. Veţi fi sfătuit şi asupra timpului care trebuie să treacă până să apelaţi la un astfel de ajutor - săptămâna viitoare sau mai bine mâine? Este o carte pe care se merită să o aveţi la îndemână.

Niciun comentariu: