luni, 4 octombrie 2010

VIATA CARE NE TRAIESTE

Intalnire si curs Oradea


ANATOL BASARAB


In luna octombrie, pe data de 07, va avea loc in Oradea, la libraria Gutenberg, lansarea oficiala a cartii “Viata care ne traieste”, iar pe 08 octombrie, cei care empatizeaza cu principiile lui Anatol, il pot urmari pe TVS Oradea, incepand cu ora 20, la emisiunea "Misterele existentei"

De asemenea, interesatii de cunoasterea tehnicilor si principiilor de baza ale numerologiei se pot inscrie la modulul de initere care va avea loc in Oradea in perioada 18-24 octombrie. Pentru detalii, informatii si inscriere contact: cursnumerologie@gmail.com. Modulul pentru avansati 01-07 nov va fi accesibil doar absolventilor modulului I


Nu este un simplu absolvent de psihologie, ci un psiholog. Nu doar un iubitor al numerelor, ci un renumit numerolog.
Licentiat in Psihologie-Pedagogie si avand un Masterat in Consiliere Psihologica si Educationala, Anatol Basarab a obtinut numeroase calificari si atestate:
-Certificat de perfectionare profesionala in specializarea - Masaj si biosinergetica;
-Atestat de bioterapie si biodirectie;
-Diploma de maseur si reflexoterapeut;
-Calificare ca operator al sistemelor bio-energetice si psiho-energetice si ca analist;
-Calificare ca bioterapeut si operator al sistemelor psiho-fizice;
-Calificare in domeniile Cristaloterapie, Fitoterapie, Cromoterapie, Terapie prin dans, Meloterapie.
Din 2001 este Membru al OSHO Academy of Initiation din India, sub numele de Swami Nirdosh Atikant. A lucrat in aceasta organizatie in calitate de instructor, Operator de joc si Helper. Din 2002 a devenit membru al mai multor organizatii si asociatii de psihologie ezoterica si spirituala si medicina complementara, realizand numeroase cursuri in Austria, Germania, Olanda, Portugalia, Suedia, Italia si Spania.
A publicat lucrarile "Proprietarul Galaxiei" (1997) si "Numerologia in viata fiecaruia"(1999).

Niciun comentariu: