vineri, 29 mai 2009



"Lucian Cremeneanu, Lulu, "DJ mobil" si jurnalist independent cu numeroase talente, si-a lansat duminica, la Hotel Maxim, cartea "Welcome to My Paradise", inconjurat de numerosi prieteni, colegi, admiratori si admiratoare. Datorita numarului mare de participanti, sesiunea de autografe a durat zeci de minute.
Despre Lulu si cartea sa au vorbit jurnalistii Alexandru Seres, Florin Budea si criticul de arta Ramona Novicov.Intr-un stil savuros si captivant, cu umor si autoironie, Lucian Cremeneanu povesteste experienta calatoriei sale, din Oradea pana in insula Bali, si cele trei saptamani petrecute in paradisul indonezian.
Dupa cum marturisea la lansare, cartea a scris-o in "timp real" sub influenta peisajelor, intamplarilor si a oamenilor intalniti in calatorie. "Welcome to My Paradise" nu este un simplu jurnal de calatorie. Intamplarile prezentului ii declanseaza lui Lulu amintiri mai vechi si mai noi, din copilarie sau din tinerete, prin asociatii 100% subiective. Autorul le decodifica si le dezvaluie cititorului, fara pudoare si fite, facandu-l partas si la calatoria in paradisul sau interior, unde i se permite sa scormoneasca printre "vechiturile" cu valoare sentimentala. Jurnalul zilelor in Bali este un pretext, e doar cea mai noua parte care se adauga comorii de imagini, muzica, senzatii si idei a paradisului sau interior.
Cu multa naturalete, Lulu transfera scriiturii stilul sau de povestitor savuros transformand "Welcome to My Paradise" intro lectura deosebit de agreabila, dar nu putin profunda."
sursa: Realitatea bihoreana


De azi in Libraria Gutenberg


VA ASTEPTAM SA VA BATETI PENTRU EA!

Niciun comentariu: