miercuri, 18 februarie 2009

Catalog Herald

In lumea contemporana omul resimte necesitatea regasirii dimensiunii spirituale pentru a avea o viata implinita. Acest lucru este posibil de atins de multe ori prin intermediul textelor sacre si ale invataturilor lor pline de intelepciune. Cautand, el descopera o multitudine de interpretari ale acestor scrieri, fara a avea, in majoritatea cazurilor, posibilitatea de a se raporta direct la creatiile originale.

Editura Herald ofera acces nemijlocit la textele esentiale ale umanitatii, ce au fost adunate in colectii reprezentative pentru fiecare spatiu cultural in parte. Fie ca editam scrierile cele mai relevante ale marilor traditii, fie ca punem la dispozitia cititorilor lucrari de exegeza culturala si spirituala selectate cu multa atentie, grija noastra se indreapta catre veridicitatea surselor si valoarea lucrarilor. Scopul nostru este sa aratam posibile directii catre Cunoastere si Adevar, sa redescoperim valorile fundamentale de care avem nevoie pentru a trai in armonie cu noi insine si cu lumea.

Astfel, constituind in sine un act cultural, intoarcerea la scrierile sacre si sapientiale, adica la surse, poate fi insasi Calea pe care o cautam.

Profilul editorial structurat si coerent, dublat de calitatea inalta a lucrarilor, ne-au asigurat o pozitionare distincta pe piata si o prezenta marcanta la incidenta unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism. Cele 20 de colectii tematice sunt structurate in asa fel incat sa ofere cunoasterea detaliata a unui domeniu anume. ˝Cultura si civilizatie˝, ˝Manuscris˝, ˝Carti fundamentale˝, ˝Spiritualitate crestina˝ sau ˝Daoism˝ sunt doar cateva dintre aceste colectii de succes.

Echipa Editurii HERALD


CLUBUL EDITURII HERALD

In anul 1996 Editura HERALD a luat initiativa infiintarii unui club al cititorilor ei. Acest club a luat nastere ca o entitate de sine statatoare avand drept scop informarea completa si la zi a cititorilor, organizarea de simpozioane si dezbateri tematice, insumarea eforturilor in vederea atingerii unor obiective comune, si, nu in ultimul rand, acordarea unor reduceri si prime de fidelitate.

Nu putine au fost cazurile cand programele editurii au fost regandite plecand de la observatiile si sugestiile cititorilor, acest lucru ducand in final la descoperirea de noi valori, cresterea calitatii actului editorial si nuantarea tendintelor de ansamblu.

Astazi, clubul Editurii HERALD numara aproximativ 6.000 de persoane raspandite in toate colturile tarii, atat in mediul urban cat si in cel rural. Acum si dumneavoastra va puteti exprima optiunea de a adera la "Clubul Editurii HERALD" prin inscrierea si obtinerea unui cont de utilizator al acestui site. Astfel, veti primi gratuit materiale promotionale, pliante informative si veti beneficia de importante reduceri de preturi la cartile achizitionate. Inscrierea si obtinerea unui cont de utilizator nu implica din partea dumneavoastra cheltuieli si nici nu e conditionata de o comanda prealabila; singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este completarea formului de inscriere din sectiunea "Utilizator Nou" de pe site-ul editurii.

www.edituraherald.ro


Niciun comentariu: