miercuri, 18 februarie 2009

Catalog Aquila'93


Prezentă de peste 12 ani pe piaţa românească de carte, Editura Aquila'93 s-a impus cu ediţii ilustrate de o înaltă calitate grafică şi într-o prezentare de excepţie. O dată cu trecerea anilor, acumulând experienţă şi încercând să fie cât mai aproape de cititorii săi, editura şi-a lărgit tematica şi şi-a extins domeniile de interes. Tematica abordată este foarte variată şi se adresează în egală măsură adulţilor şi copiilor: enciclopedii, atlase, albume, ghiduri turistice şi practice, gastronomie, artă, ştiinţă, basme, sănătate şi îngrijire, grădinărit, design şi decoraţiuni, animale de companie, hobby, ficţiune, istorie, biografii, cultură generală.

Mărind pe de o parte numărul anual de titluri ilustrate, s-au adăugat de asemenea la acestea trei noi colecţii de carte de ficţiune şi non-ficţiune – Colecţia Cameleon, Colecţia Labirint şi Colecţia Confluenţe – , toate trei de mare succes.
Colecţia Cameleon include unii dintre cei mai cunoscuţi autori contemporani de ficţiune – Stephen King, Ken Follett, Glenn Meade etc. Piesa noastră de rezistenţă este Stephen King, pentru care propriul nume este o reclamă suficientă.
Colecţia Confluenţe este răscrucea dintre istorie, mitologie, religie şi curaj. Autorii cuprinşi în această colecţie nu ezită să dărâme mituri sau să construiască teorii uneori şocante. Cu această colecţie nimic nu mai este ceea ce părea să fie!
Colecţia Labirint adună lucrări despre oameni şi evenimente care au schimbat lumea şi care au rămas pentru totdeauna în conştiinţa colectivă: Stalin, Napoleon, Nicolae al II-lea (ultimul ţar al Rusiei), holocaustul etc.

Pe lângă aceste colecţii, Aquila'93 traduce cea mai mare colecţie de ghiduri turistice din lume – colecţia Insight Guides, realizată în colaborare cu Discovery Channel. Sub titlul Ghid complet, această serie a devenit cea mai cunoscută şi mai bine vândută serie de ghiduri turistice din România.

La toate cele de mai sus, adăugaţi cele mai reuşite enciclopedii pentru copii de pe piaţă, cele mai frumoase cărţi de poveşti, albume de referinţă generală, ghiduri practice sau gastronomice şi veţi avea o imagine clară despre potenţialul Editurii Aquila'93. Dar nu ne oprim aici…

De curând editura a lansat pe piaţă o gamă nouă de produse, şi anume hărţi şi planşe didactice realizate în condiţii grafice deosebite, care până în acest moment au avut o mare trecere la public, ceea ce ne stimulează să dezvoltăm şi această ramură.

Niciun comentariu: