joi, 22 ianuarie 2009

Urme in timp...


Un roman de aventuri alert, despre descoperiri si supravietuire, scris de Petru Popescu, autorul vandut in America in peste 1 milion de exemplare, aflat pe lista de bestselleruri New York Times.

ACUM LA LIBRARIA GALAXIA GUTENBERG!
Citiţi primul roman din seria Urme în timp, ţineţi-i pumnii lui Jack şi stăpâniţi-vă pulsul care o va lua la goană, amintindu-vă ce înseamnă adevăratele emoţii.
Publicat pentru prima oară de HarperCollins, Urme în timp e un minunat roman de aventuri, scris pentru tinerii cititori de pretutindeni.
Totul se petrece în jungla şi savana tanzaniană, în centrul continentului negru. Jack Conran, un băiat de doar treisprezece ani, îşi vizitează tatăl, om de ştiinţă, în rezervaţia Ruaha. Însă expediţia în care pornesc, una banală, pentru a marca şi studia leii, se transformă pe neaşteptate într-o luptă pentru supravieţuire. Jack, singurul scăpat în urma prăbuşirii avionului, se trezeşte rănit, înfometat şi speriat de moarte în mijlocul sălbăticiei. Deodată, jungla nu mai pare deloc prietenoasă, iar leii pe care-i urmărise din carlingă devin o ameninţare mai reală decât şi-ar fi imaginat.Va reuşi Jack să scape de colţii şi ghearele fiarelor savanei? Va reuşi să străbată zecile de kilometri care îl despart de unica şansă de salvare? Va şti să se adapteze lumii pe care o văzuse, până atunci, doar la televizor?Dar un prieten neaşteptat îi este alături…

Traducere de Cristina Jinga
Preţ: 39,90 lei
Format: 14×18 cm; 240 pagini; cartonată cu supracopertă
8-12 ani

PETRU POPESCU este un romancier, scenarist şi realizator de filme americane de origine română. A emigrat in Statele Unite ale Americii în 1974, unde s-a impus drept romancier şi autor de scenarii ale unor filme de la Hollywood. În prezent locuieşte în California, împreună cu familia. Este autorul romanelor Întoarcerea, Oaza, Revelaţie pe Amazon şi al bestsellerului În coasta lui Adam (Almost Adam) vândut în America în peste 1 milion de exemplare.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.
www.corintjunior.ro

Niciun comentariu: